Medlemsförmåner

Swedol logga

Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn och andra som väljer proffskvalitet, handla vad de behöver.

Här finns: elartiklar, verktyg, arbetskläder, fordonstillbehör, hydraulik, lyft & last och förbrukningsvaror.

Besök någon av Swedols 45 butiker, beställ på postorder eller via e-handel.

Som medlem i MR erbjuds man 15 % rabatt på hela sortimentet* samt 25 % på Gesto och Award, Swedols egna märken för arbetskläder respektive fordonsbelysning.

*Rabatterna gäller ej röda priser i katalogen eller kampanjpriser.

Eftersom Swedolkoncernen också består av Grolls använder man samma kundnummer och övriga villkor hos både Swedol och Grolls.

Om du önskar öppna ett konto, alternativt har ett konto och vill koppla det till MR:s avtal, besök närmsta Swedol-/Grollsbutik.

__________________________________________________________________________________________

Grolls logga

Grolls - Specialisten på arbetskläder och skydd.

Sedan 1832 har Grolls försett Sveriges arbetare med högkvalitativa arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Allt eftersom kundernas önskemål och vår kunskap har utvecklats, har också vårt sortiment växt. Vi kan nu erbjuda snickarbyxor, fallskydd, vårdkläder, livsmedelskläder, tryck och broderi på kläder och de flesta typer av personligt skydd du kan behöva i din verksamhet. Du kan handla direkt via hemsidan eller besöka någon av våra 31 butiker där du också har möjlighet att prova ett stort urval av kläder. Vi kan såklart också trycka och brodera på kläder med egna, unika logotyper, direkt i butik.

Som medlem i MR erbjuds man 15 % på hela sortiment samt 25 % på Björnkläder.

Eftersom Grolls är en del av Swedolkoncernen använder man samma kundnummer och övriga villkor som hos Swedol.

Om du önskar öppna ett konto, alternativt har ett konto och vill koppla det till MR:s avtal, besök närmsta Swedol-/Grollsbutik.

__________________________________________________________________________________________

KVDPro

Det ska vara lätt att sälja maskiner och tunga fordon! Som medlem i MR Sverige får du 10 % rabatt när du säljer begagnade fordon och maskiner på nätauktion genom Kvdpro och marknadsplatsen kvdpro.com. Kvdpro tar hand om hela affären, från första samtal tills pengarna finns på ditt konto. Kvdpro testar och värderar alla fordon och maskiner innan de tillsammans med en objektiv beskrivning läggs ut till försäljning på kvdpro.com. Din maskin eller ditt fordon marknadsförs också på ett flertal svenska och internationella köp- och säljsajter, såsom Blocket, Mascus, och Trademachines. Om Kvdpro mot förmodan inte skulle lyckas sälja ditt objekt så kostar det dig inget.

Har du maskiner eller fordon du vill sälja och är intresserad av en kostnadsfri förhandsvärdering?

Klicka här för att lämna din intresseanmälan eller ring Kvdpro på telefon 010-165 14 09.

__________________________________________________________________________________________

Vianor loggan

Som medlem i MR har du rabatt på alla Vianor eller Vianor partner verkstäder i Sverige. MR-rabatten finns för lastbilsdäck, personbilsdäck samt däck till tunga fordon. MR-rabatten varierar mellan 16-46 % beroende på modell och tillverkare av däcket. Fråga din Vianorverkstad efter aktuell rabattsats vid ditt däck köp.

__________________________________________________________________________________________

Kontorab logga

Som medlem i MR har du en förmånlig prislista (kan hämtas på Mina sidor)och en generell rabatt om 25% på allt kontors-, städ, lasertoner, ink-jet- och förbrukningsmaterial som inte omfattas av prislistan.

Du gör enkelt dina inköp via www.kontorab.se, telefon 011-440 15 15, order@kontorab.se eller i någon av våra butiker.

Kontorab grundades 1978, som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vi har marknadens bredaste sortiment med över 20 000 artiklar. Allt för att du som kund ska hitta det du söker.

Som kund hos oss får du skräddarsydda lösningar för att de ska passa just din verksamhet. Med en god logistik ser vi även till att varorna kommer till dig på ett snabbt och säkert sätt. Vi har under våra snart 40 år skaffat oss kunskap och kompetens som är svårslagen.

Fördelarna för dig är att du har ett inköpsställe, du sparar tid och därmed pengar.

__________________________________________________________________________________________

Beijer logga

Som medlem i MR har du rabatt hos Beijerbutiker i Sverige. Du ges möjlighet att öppna ett konto hos Beijer och får då tillgång till en nettoprislista med deras artiklar. Alla lagerförda artiklar som inte finns med i avtalsprislistan har MR-medlemmar dessutom 10 % rabatt på. Gäller alltså hela sortiment lagerförda artiklar (inte kampanjer och trall).

 

__________________________________________________________________________________________

Marklagret gör det enkelt att köpa grund i Stockholm, Uppsala och Mälardalen

Marklagret säljer bland annat dräneringsrör, brunnar, markdelar, avloppsanläggningar, markrör, grunder och fiberduk. Deras ambition är att vara ledande på service och logistik inom sin nisch. Logistiskt centralt beläget i Knivsta kan de snabbt leverera över hela Mälardalen. För mer information gå gärna in på deras hemsida: marklagret.se

För ringens medlemmar finns en nettoprislista som kan mejlas ut vid intresse. Annars går det bra att kontakta Marklagret och vår kontaktperson Andreas Johansson direkt på telefon nr 079-336 90 01. Och glöm inte att säga att du är från Maskinringen för att få del av nettopriserna!
Prisexempel: Markböj PP 110 x45 20,66 kr/st. (24/kart) eller PP-ML Markrör 110x6000, SN8 175 kr/st.(50 st./stuv), alla priser exkl. moms, fritt Knivsta.

__________________________________________________________________________________________

Penn drake

Maskinringen Mälardalen samarbetar med Kvicksunds Oljeimport för att våra medlemmar ska få bästa möjliga pris på diesel och olja. Kvicksunds Oljeimport är ett gammalt familjeföretag och idag drivs det av fjärde generationen Landerfelt, bröderna Daniel och Henrik. Företaget finns i Västerås och Kvicksund, men är verksamma över hela Mellansverige. Förutom diesel har de även ett stort utbud av oljor och smörjmedel. Varje vecka publiceras veckans pris för våra medlemmar på diesel och eldningsoljor på vår hemsida och facebooksida.

Har ni någon fundering eller bara vill prata diesel, ring Kvicksunds oljeimport på 021-12 27 00.

__________________________________________________________________________________________

 Aros hyresmaskiner

Aros Hyresmaskiner AB startades 1990 för att förse den lokala marknaden med byggmaskiner till rätt pris med mottot ’’vi har en lösning på allt!’’. De strävar efter att alltid ge god service och att sätta kunden i centrum. De finns på fyra orter: Västerås, Enköping, Bålsta och Sollentuna.

Hos Aros hyresmaskiner finns allt från en kantstenssax till skylifts och bodar. Deras styrka är att de löser alla problem med hjälp av sin unika personal med specialistkunskap samtidigt som de är mångsidiga och tänker innovativt för att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Som medlem hos maskinringen erbjuds man 30–50 % rabatt på delar av sortimentet.

Om du önskar öppna ett konto, hör av dig till din närmsta Aros hyrmaskinerbutik och säg att du vill koppla ditt konto till Maskinringens rabattavtal.

 

MR Mälardalen - De fyra årstidernas entreprenör!

Vi utför all typ av skötsel vinter, vår, sommar och höst.

Vi har ändamålsenliga maskiner och kompetenta, erfarna medlemmar som utför uppdrag åt oss.

Vi jobbar inom hela Mälardalen, från norr till söder

Kontakta oss för mer information och offert

info@mrmalardalen.se

0171-314 90

076 - 131 14 50

 

Spruttest

Vi på Maskinringen har medlemmar som har certifikat att utföra funktionstest av lantbrukssprutor.

Hör av Er till oss på info@mrmalardalen.se så förmedlar vi kontakten till den som bor närmast Dig.

Du vet väl att man måste kontrollera och besikta sprutan och en bra tid är att göra det nu.

 

 

 

 

 

Bli medlem i
MR Mälardalen

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!

Läs mer och ansök

©
MR Mälardalen
Phone
0171-314 90
Email
Adress
Gnejsgatan 5, 749 40 Enköping
Tipsa en vän
Facebook
Skriv ut